FacebookTwitterLinkedIn

Fondurile atrase vor fi utilizate pentru extinderea MOCAPP pe piața din Regatul Unit în 2022, respectiv dezvoltarea unui nou tool digital adresat companiilor din E-Commerce.

MOCAPP se pregătește pentru o nouă rundă de finanțare, în primăvara anului viitor, estimată la maximum 1 milion euro.

„Această primă susținere din partea unor investitori de calibrul ROCA X și Netopia vine la mai puțin de un an de la investiția crowdfunding derulată prin SeedBlink, pe care am folosit-o pentru atragerea de clienți din Centrul și Estul Europei, în special Bulgaria, Polonia și Cehia. Este o dovadă că valoarea și potențialul business-ului MOCAPP cresc etapă după etapă”, spune Florin Grozea, fondator si CEO MOCAPP.

În ultimele 12 luni, platforma MOCAPP a facilitat campanii care au depășit 550.000 euro în bugetele totale, implicând peste 200 de influenceri din 27 nișe de conținut.

“Noi, la ROCA X, căutăm modele de business inovatoare, cu potențial de scalare globală, puse în practică de antreprenori grozavi. Am descoperit acest model în MOCAPP, iar în echipa fondatoare am găsit viziune, experiență, pasiune și perseverență” declară Matei Dumitrescu, senior partner ROCA X, parte din Impetum Group, coordonator al rundei curente. “Aceasta rundă, la care a participat și Netopia Ventures, se desfășoară în două etape. În această primă etapă ne-am propus să testăm niște ipoteze de creștere, urmând apoi să ne concentrăm tot sprijinul pe direcția identificată”, menționează acesta.