FacebookTwitterLinkedIn

„Noile fonduri vor ajuta Instapage să crească rata de adoptare a platformei de optimizare post-click de către clienții enterprise, să accelereze dezvoltarea aplicației pentru a ajuta marii advertiseri în creșterea ROI (rentabilitatea investiției), cât și pentru a extinde operațiunile de vânzări și servicii clienți”, au anunțat reprezentanții companiei.  

Instapage este prezentă în trei țări (Statele Unite ale Americii, România și Polonia), având peste 150 de angajați, dintre care 30 reprezintă echipa de suport clienți cu sediul în Timișoara, încă din 2014.

Înființată în 2012, din dorința de a rezolva problema comerciantului digital, în care 96% din click-urile pe anunțuri nu se transformă în conversii, compania propune simplificarea metodei de creare și livrare de landing page-uri unice.

De atunci, Instapage a creat un set de produse de optimizare post-click prin care advertiserii pot crea, personaliza și optimiza landing page-urile, în masă, pentru a crește numărul conversiilor. Instapage pune la dispoziție caracteristici și teme care pot fi integrate cu peste 40 de platforme de publicitate, automatizări de marketing, statistică și CRM-uri.

Advertiserii investesc foarte mulți bani și timp în crearea unor reclame foarte specifice care duc spre o singură pagină generică. Misiunea noastră este să rezolvăm această problemă de eficiență. Instapage a ajutat până acum la îmbunătățirea operațiunilor advertiserilor și suntem încântați să continuăm pe acest drum împreună cu Morgan Stanley Expansion Capital ca parteneri”, spune Tyson Quick, Fondatorul și CEO-ul Instapage.

În prezent, platforma are peste 15.000 de clienți din întreaga lume, printre care se numără agenții de publicitate și companii din Fortune 500, în mare parte folosind un model de afaceri auto-susținut fără a apela la investiții de capital.

Suntem încrezători că următoarea etapă de creștere va definitiva poziția platformei Instapage ca autoritate de transformare a click-urilor în conversii și optimizarea acestora. Așteptăm cu nerăbdare colaborarea cu Instapage pentru a aduce optimizarea post-click unui public cât mai larg”, spune Pete Chung, Director al Morgan Stanley Capital Expansion.