Cautare
, Contributor

Tech |
|

Platforma Ghișeul.ro numără peste 800.000 de utilizatori 

Autoritatea pentru Digitalizarea României a anunțat înscrierea a peste  800.000 de utilizatori în platforma ghișeul.ro.
digitalizare sector public

„Ghișeul.ro a înregistrat cel de-al 800.000-lea utilizator, o persoană fizică din orașul Buhuși, județul Bacău“, a anunțat marți Autoritatea pentru Digitalizarea României. 

De la începutul anului, peste 34.000 de utilizatori s-au înscris pe www.ghiseul.ro – o medie de 3.000 în fiecare zi, se arată într-un comunicat.

De asemenea, începând de la 1 ianuarie, prin intermediul platformei s-au făcut peste 120.000 de tranzacții, în valoare de peste 34.000.000 lei.

“Interesul pentru Ghișeul.ro este un rezultat firesc al extinderii serviciilor publice și a tipurilor de plăți, upgrade-uri pe care le-am realizat anul trecut. Însă ușurința în utilizare este un factor esențial: crearea unui cont pe Ghișeul.ro este simplă, rapidă și sigură.

Cei 800.000 de utilizatori pot achita online peste 300 de servicii publice centrale și locale, toate cu zero comision. În plus, persoanele fizice beneficiază de 10% bonificație la plata taxelor și impozitelor locale până la data de 31 martie 2021. În continuare, încurajăm cetățenii să folosească mijloacele online de plată, eliminând astfel riscurile sanitare asociate pandemiei COVID-19”, a declarat Octavian Oprea, vicepreședinte al Autorității pentru Digitalizarea României.

Ghișeul.ro este o platformă administrată de Autoritatea pentru Digitalizarea României și susținută de APERO – Asociația pentru Plăți Electronice din România.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii