Cautare
, Contributor

Bunuri de consum |
|

Platforma foodpanda încheie un parteneriat cu farmaciile Help Net

Platforma foodpanda anunță parteneriatul cu lanțul de farmacii Help Net pentru a livra produsele din farmacii la domiciliul clienților.  
foodpanda x HelpNet

Potrivit unui comunicat de presă emis de companie, serviciul va fi disponibil pentru farmaciile selectate din București & Ilfov, Cluj-Napoca, Brașov, Galați și Oradea, urmând să fie extins în 27 de orașe din țară până la sfârșitul primului trimestru al anului.

„Prin parteneriatul cu rețeaua de farmacii Help Net continuăm extinderea categoriilor de produse disponibile în aplicația foodpanda pentru livrare rapidă, deschizând o nouă verticală de business de mare importanță. Astfel, utilizatorii noștri își vor putea comandă acasă produsele farmaceutice sau de îngrijire de care au nevoie imediată, inclusiv medicamente care se eliberează fără prescripție medicală, dar și vitaminele și suplimentele alimentare, atât de necesare în special în sezonul rece.

În continuare suntem alături de toți clienții noștri în această perioadă dificilă în care deplasările sunt limitate și înrolăm constant noi retaileri în secțiunea Shops din aplicație, pentru o ofertă cât mai diversă de produse, livrate rapid și în siguranță, în funcție de nevoile utilizatorilor”, a declarat Andreea Petrișor, Managing Director foodpanda România.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii