Cautare
, Forbes Staff

Tech |
|

Platforma fintech Paysera s-a lansat pe piața din România și vrea să ajungă la 300 de clienți corporate în primul an

Platforma fintech Paysera, de origine lituaniană, a intrat oficial pe piața din România și se adresează atât companiilor, cât și persoanelor fizice.
shutterstock_615050396

În primul an de funcționare, Paysera și-a propus să aibă în portofoliu 300 de companii.

În prezent, piața de plăți internaționale din România se caracterizează prin comisioane ridicate pentru transferuri în diferite valute. În plus, pentru o companie locală care operează pe orice piață externă este foarte greu și costisitor să deschidă un cont în străinătate. Acesta este motivul principal pentru care lansăm serviciile Paysera în România. Vrem ca societățile și persoanele fizice să aibă posibilitatea de a efectua transferuri de bani având comisioane cât mai reduse, de a avea cea mai bună rată de schimb valutar și un cont multi-valută în țara în care au nevoie pentru a lucra cu partenerii lor străini, cu ușurință. Şi în plus, clienții români să beneficieze de suport în limba română“, spune Daniel Turbatu, Country Manager pentru Paysera în România.

Prin intermediul platformei de plată online Paysera, companiile și persoanele fizice vor avea unul dintre cele mai bune cursuri de schimb valutar de pe piață pentru o gamă largă de valute și pot efectua transferuri internaționale, cum ar fi transferurile în euro în cadrul SEE, pentru 0,15 euro companiile, iar persoanele fizice – gratuit.

Persoanele fizice și companiile vor putea deschide contul în valută străină online, gratuit.

Paysera deține o licență de instituție emitentă de monedă electronică de către Banca Lituaniei și oferă  soluții de plată, inclusiv un cont în mai multe valute, schimb valutar online, transferuri locale și internaționale, gateway de plată, card de plată, sistem de ticketing online, plăți offline cu coduri QR, portofel mobil, plăți multiple și altele.

Paysera operează în 184 de țări din întreaga lume, are reprezentanți locali în 6 țări europene și o rețea de 50 de bănci partenere. Numai în 2018, aproape 400.000 de clienți au efectuat peste 1,9 milioane de transferuri prin intermediul platformei Paysera, pentru aproape 3,9 miliarde de euro.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii