Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering important IT & C and Energy news. Have a news tip? Drop me an email at georgiana.costea@forbes.ro

Burse |
|

Platforma de tranzacționare Coinbase, evaluată la 68 mld. dolari înaintea listării pe bursa Nasdaq

Coinbase Global, operatorul celei mai mari platforme de tranzacționare de criptomonede din SUA, a fost evaluată la aproximativ 68 de miliarde de dolari înaintea listării planificate pe bursa Nasdaq.  
bursa

Acțiunile companiei s-au tranzacționat la un preț mediu ponderat de 343,58 dolari pe piața privată în perioada 1 ianuarie – 15 martie. Se remarcă o creștere în comparație cu prețul de 28,83 dolari, din trimestrul al treilea din 2020. Astfel, noul preț implică o evaluare de aproximativ 68 miliarde de dolari pentru platformă, potrivit Business Insider.

La ultima rundă de finanțare, în octombrie 2018, Coinbase a fost evaluată la puțin peste 8 miliarde de dolari, scrie Reuters. Compania vizează o listare tehnică pe bursa Nasdaq din New York, fără lansarea unei oferte publice în prealabil. 

Coinbase are 43 milioane de utilizatori în peste 100 de țări, iar un număr de 2,8 milioane de utilizatori sunt activi lunar.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii