Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

Platforma de transport Bolt primește o finanțare de 100 milioane de euro

Platformă Bolt a primit o finanțare de 100 de milioane de euro și anunţă extinderea tuturor segmentelor de servicii, ride-hailing, micromobilitate și livrare de produse alimentare în Europa și Africa.  
 aboneaza-te
Bolt_app

Investiția vine de la Naya Capital Management, managerul global de investiții fondat în 2012 de Masroor Siddiqui, fost partener la The Children’s Investment Fund, și ridică fondurile totale de care dispune Bolt la peste 300 de milioane de euro, potrivit Startup Cafe 

„Chiar dacă modul în care ne deplasăm a fost afectat temporar de criza globală, tendințele pe termen lung, care determină mobilitatea la cerere, cum ar fi scăderea numărului de autoturisme proprietate personală sau trecerea la un transport mai ecologic, au continuat să câștige teren. Ne bucurăm că suntem susținuți de investitori care apreciază viziunea noastră pe termen lung și nu cheltuitul inutil, un obicei atât de comun în Silicon Valley. Sunt mai încrezător ca niciodată că eficiența și localizarea noastră sunt un avantaj fundamental în industria serviciilor la cerere. Acestea ne permit să oferim în continuare mijloace de transport accesibile pentru milioane de clienți și o rentabilitate bună pentru partenerii noștri din lumea post-COVID”, spune Markus Villig, CEO și co-fondator Bolt.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii