Cautare
, Forbes Staff

Tech |
|

Platforma de recrutare IT TalentBrowse țintește investiții de 300.000 euro pentru a continua creșterea în Germania

TalentBrowse, platforma online de recrutare a specialiștilor în domeniul IT&C, fondată de antreprenorii Andreia Pătrou și Claudiu Jalbă, își consolidează poziția prin atragerea unui nou partener, Valerica Motoc.
 aboneaza-te
recrutare shutterstock_678279070

Din 2015 până în prezent, Valerica Motoc a condus operațiunile de business și vânzări inclusiv achiziția primilor clienți internaționali ale unui alt start-up, CargoPlanning.

“O urmăresc pe Valerica de peste un an și jumătate și sunt impresionată de ambiția și capacitatea ei de a crește un start-up. Mă bucur că acum este parte din TalentBrowse și ne bazăm pe expertiza ei în business development pentru platforme B2B,” a declarat Andreia Pătroiu, cofondator TalentBrowse.

În calitate de Business Development Officer, Valerica va coordona creșterea operațiunilor TalentBrowse pe piața din Germania.

“Am ales Germania ca primă piață de extindere deoarece nevoia angajatorilor de acolo pentru specialiști IT a ajuns la peste 100.000 de oameni. Până la final de an ne propunem să generăm venituri de cel puțin 100.000 de euro din piața germană” precizează Andreia.

În 2018, compania a atras o investiție de la fondul de investiții GapMinder, specializat în creșterea și finanțarea companiilor de servicii și startup-uri din Europa Centrală și de Est. Astfel, pentru a consolida piața internă și a accelera dezvoltarea internațională, echipa s-a mărit, ajungând la 8 membri. După runda anterioară de 100.000 Euro, TalentBrowse țintește o nouă rundă de 300.000 euro pentru a continua creșterea în Germania.

Platforma a fost fondată de antreprenorii Andreia Pătroiu și Claudiu Jalbă, în 2016. Aplicând cei 15 ani de experiență în IT, HR și analiză de date, cei doi au creat soluția inovativă pentru două dintre cele mai apăsătoare probleme ale recrutării IT: lipsa candidaților și timpul îndelungat necesar încheierii proceselor de recrutare.

TalentBrowse oferă companiilor acces la specialiști gata de a fi intervievați. Mai mult de 400 de angajatori utilizează deja TalentBrowse pentru a contacta și intervieva candidații potriviți, disponibili imediat. Platforma se remarcă prin finalizarea rapidă a proceselor de recrutare. Dacă în mod obișnuit timpul mediu pentru un proces de recrutare în domeniul IT este de 56 de zile, prin TalentBrowse, cea mai rapidă angajare a fost în 3 zile (de la contactarea candidatului până la acceptarea ofertei de angajare).

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii