Cautare
, Contributor

Lifestyle |
|

Platforma de cursuri after-work Universul DallesGo deschide înscrierile pentru cel de-al șaselea sezon

afis.png
Ajunsă la al șaselea sezon, platforma ,,Universul DallesGO” își adaugă în ofertă ,,Comunicarea Online”, curs after-work coordonat de Bogdana Butnar de la Google România.

Proiectul de cursuri after-work DallesGO se află deja în cel de-al treilea an de funcționare, cu peste 600 de cursanți la activ, mizând pe interesul tinerilor români pentru completarea cunoștiințelor în context informal, după jobul de zi cu zi (12 întâlniri săptămânale, după ora 18.30). Studenții beneficiază de o reducere de 20%.

Domeniile de studiu posibile sunt Stilism & Tendințe în Modă, Make-up, Hairstyling, Fotografie, Design Interior, Comunicare Online și PR, implicând următoarele nume:

STILISM & TENDINȚE ÎN MODĂ

Modul începători (construirea stilului personal, traducerea tendințelor în garderoba personală și adaptarea ținutelor în contextul codurilor sociale) – Irina Markovits, jurnalist de modă și consultant de stil

Modul avansați (proiecte creative mix&match, shootinguri foto, gândirea unui pictorial și a unui moodboard, lucru cu clienții, construirea unui look personal de la accesorii și imprimeuri, contact direct cu designeri români, fotografi și fashion editori) – Ovidiu Buta, stilist și jurnalist de modă

MAKE-UP

Modul începători (punerea trăsăturilor în valoare prin culoare, stiluri de machiaj și trucuri de transformare a imaginii) – Diana Ionescu, make-up artist cu experiență în fashion și beauty

Modul avansați (specializare profesională în make-up: tehnici avansate de machiaj profesional) – echipa Malu Wilz, care va pune la dispoziția cursanților kit-urile profesionale pe care se va lucra.

HAIRSTYLING – ultimele tendințe în coafură și styling, legi de colorimetrie și tehnici de tuns, coafuri și tunsori pret-a-porter. Cursurile sunt completate de un program intensiv de practică în cadrul saloanelor GETT’S, iar la finalul celor trei luni de cursuri participanții vor obține diplome acreditate.

FOTOGRAFIE (lucrul cu setările aparatului foto, ingredientele unui cadru perfect, îmbunătățirea stilului și a calității imaginilor în condiții de studio și outdoor) – Cornel Lazia.

DESIGN INTERIOR (reguli de ambientare a interioarelor și de selectare a finisajelor, planuri de amenajare interioară și tendințe home & deco) – Irina Neacșu, lector doctor arhitect în cadrul Universității de Arhitectură și Urbanism ,,Ion Mincu”

COMUNICARE ONLINE (planificare, online branding, creativitate pe rețelele sociale și bloguri, performance marketing și social media, strategii de promovare și tehnici de optimizare web, instrumente de evaluare și de monitorizare a campaniilor online) – Bogdana Butnar, Industry Manager la Google România.

PR (scrierea unei strategii de PR, dezvoltarea unui proiect de corporate social responsibility, comunicarea prin canale media convenționale și social media, organizarea de evenimente și rezolvarea crizelor de imagine) – Ioana Mănoiu, Managing Partner GMP PR

Înscrierile se pot face până la data de 30 aprilie, de luni până vineri, între orele 11:00-19:00, la sediul Universul DallesGO de la adresa str. Ion Otetelesanu, nr. 2, et. II (zona Universitate). Cursanții care la inscriere achită integral plata cursului beneficiază de o reducere de 10%. În cazul înscrierii la două dintre cursurile Universul DallesGO împreună cu un prieten este oferită o reducere de grup de 20%.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii