Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor, with a focus on covering important IT& C and Energy news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @georgiana1costea or drop me an email at georgiana.costea@forbes.ro

Lideri |
|

Planul lui Joe Biden de investiţii în infrastructură a fost aprobat în Congres

Congresul american a adoptat definitiv vineri seară planul de investiţii în infrastructură, în valoare de 1.200 miliarde de dolari, promovat de preşedintele Joe Biden.  
Biden Addresses the Nation, Wilmington, Delaware, USA - 04 Nov 2020

Joe Biden trebuie să promulge textul pentru ca planul de investiții în infrastructură să intre în vigoare. Adoptarea planului în valoare de 1.200 miliarde de dolari de către Camera Reprezentanţilor, după aprobarea dată de Senat în august, constituie o victorie pentru preşedintele american. 

Proiectul, destinat autostrăzilor, podurilor şi pentru internet de mare viteză, este considerat unul dintre cele mai ambițioase din istoria modernă a SUA. Planul a fost adoptat cu 228 de voturi pentru şi 206 împotrivă.

Cu toate acestea, programul privind reformarea protecției sociale şi de luptă împotriva schimbărilor climatice, în valoare de 1.750 miliarde de dolari, nu a fost supus la vot.

Joe Biden a precizat că vastul său program social ar urma să fie supus la vot în Camera Reprezentanţilor cel târziu în săptămâna care începe la 15 noiembrie, iar ulterior în Senat. 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii