FacebookTwitterLinkedIn

Platforma Coinzone asigură un schimb valutar sigur, iar plățile sunt convertite imediat în moneda locală cu ajutorul parteneriatelor pe care compania le are cu sucursalele bancare locale. Totodată, reprezentanții Coinzone au mai anunțat că toți comercianții care se înscriu pânâ la data de 30 iunie beneficiază de gratuitate la implementare.

„Fiind prezenți în peste zece țări din Europa, Coinzone asigură o experiență facilă în folosirea monedei virtuale Bitcoin atât pentru comercianți, cât și pentru cumpărători. Intrarea Coinzone pe piața din Marea Britanie este un pas important în eliminarea barierelor geografice și a riscurilor atât de des asociate cu plățile bitcoin. Platforma Coinzone este ușor de folosit, oferind utilizatorilor o experiență sigură și intuitivă.” menționează Manuel Heilmann, CEO Coinzone.

Platforma are pagini disponibile în unsprezece limbi. Iar, recent, compania și-a extins portofoliul de servicii incluzând o nouă funcționalitate, ce permite prestatorilor de servicii să emită facturi direct din platforma Coinzone, pe care clienții să le achite utilizând bitcoin.

Coinzone are sediul central în Olanda și birouri în România și Statele Unite.