Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Pirelli amână reluarea producției la fabrica din Slatina

Pirelli anunță că amână reluarea producţiei la fabrica din Slatina, deși inițial decizia viza oprirea producției între 23 și 31 martie.
078 dosar Muntenia Pirelli 2

Reprezentanții companiei au precizat că în prezent analizează care ar putea fi momentul în care va putea fi reluată activitatea.

”Ca urmare a noilor măsuri guvernamentale, mai restrictive, introduse în lupta împotriva Covid-19, inclusiv noi limitări ale libertăţii de mişcare, Pirelli a prelungit suspendarea activităţii fabricii sale din Slatina. Producţia nu va începe din 1 aprilie, aşa cum a fost anunţat iniţial. Compania, pentru care siguranţa angajaţilor rămâne o prioritate, evaluează situaţia pentru a stabili o nouă dată de începere”, a transmis compania.

În zilele următoare, va fi o activitate temporară foarte limitată în fabrică pentru realizarea ajustărilor legate de perioada mai lungă de suspendare a activităţii şi se vor lua toate măsurile pentru a se asigura securitatea sănătăţii la locul de muncă.

Ieri și Michelin a anunțat că va sista activitatea la unitatea din Zalău, după ce luase aceeași măsură și la fabrica din Florești.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii