Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Pirelli amână reluarea producției la fabrica din Slatina

Pirelli anunță că amână reluarea producţiei la fabrica din Slatina, deși inițial decizia viza oprirea producției între 23 și 31 martie.
 aboneaza-te
078 dosar Muntenia Pirelli 2

Reprezentanții companiei au precizat că în prezent analizează care ar putea fi momentul în care va putea fi reluată activitatea.

”Ca urmare a noilor măsuri guvernamentale, mai restrictive, introduse în lupta împotriva Covid-19, inclusiv noi limitări ale libertăţii de mişcare, Pirelli a prelungit suspendarea activităţii fabricii sale din Slatina. Producţia nu va începe din 1 aprilie, aşa cum a fost anunţat iniţial. Compania, pentru care siguranţa angajaţilor rămâne o prioritate, evaluează situaţia pentru a stabili o nouă dată de începere”, a transmis compania.

În zilele următoare, va fi o activitate temporară foarte limitată în fabrică pentru realizarea ajustărilor legate de perioada mai lungă de suspendare a activităţii şi se vor lua toate măsurile pentru a se asigura securitatea sănătăţii la locul de muncă.

Ieri și Michelin a anunțat că va sista activitatea la unitatea din Zalău, după ce luase aceeași măsură și la fabrica din Florești.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii