Cautare
, Forbes Staff

Bănci |
|

Piraeus Bank România își schimbă numele în First Bank

Consiliul de Administrație al Piraeus Bank a decis schimbarea denumirii societății și a brandului comercial Piraeus Bank România în “First Bank”.
piraeus bank shutterstock_339738488

Procesul de rebranding va începe la sfârșitul anului 2018 și va continua în primele luni ale anului viitor. Trecerea la noul brand va fi vizibilă gradual pe parcursul întregului proces.

Activitatea băncii nu va fi afectată de acest proces, iar toate angajamentele contractuale încheiate între bancă și clienții săi rămân active și nu vor fi afectate de adoptarea noii identități de brand, potrivit reprezentanților companiei.

“Este un nou început, o călătorie în care inovația, dinamismul și munca de echipă ne vor duce către un banking mai bun în beneficiul clientului. Avem susținerea unui investitor internațional de anvergură, a cărui forță financiară, dar și expertiză ne permit să îmbrățișăm standardele unui banking modern. Vom continua să ne îmbunătățim oferta actuală de servicii și produse, astfel încât acestea să se alinieze cerințelor clienților locali. În același timp, vom fi foarte atenți la semnalele lor pentru a propune acele noi servicii și produse care să le fie de folos. Brandul “First Bank” vorbește despre client ca centru al interesului nostru, despre dorința de performanță, clădită cu pasiune, profesionalism și integritate”, a declarat Dominic Bruynseels, Președinte Executiv Piraeus Bank România

La sfârșitul lunii iunie a anului curent, Piraeus Bank România a fost achiziționată de către JCF IV Tiger Holdings S.àr.l., entitate aparținând grupului JC Flowers & Co. Este prima investiție pe care fondul o face pe piața din România și în Europa Centrală și de Est.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii