Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering important Real Estate and Economic news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @andreea__gutu or drop me an email at andree...

Afaceri |
|

Pink Post, afaceri de 91 mil. lei în 2020

Pink Post, liderul pieței de servicii poștale private din România, a încheiat anul 2020 cu o cifră de afaceri de 91 milioane de lei, în creștere cu 6% față de anul precedent.
Pink Post 1

Compania a investit în ultimul an peste 1,5 milioane de euro în dezvoltarea business-ului.

„2020 a fost un an plin de provocări și incertitudine și pentru mulți a fost dificil să se mențină pe linia de plutire. (…) Am încheiat anul cu profit și am continuat să creștem raportat la 2019, și vrem să păstrăm acest trend și pentru 2021”, a spus Cristi Petcu, CEO Pink Post.

Pink Post a fost înființată în 2009, odată cu lansarea companiei de servicii poştale Total Post. Doi ani mai târziu, în 2011, Total Post a achiziţionat TCE Post, iar în 2017, compania a anunţat extinderea operațiunilor prin fuzionarea cu Postmaster. Compania a devenit astfel membră a grupului Octra Holding, deținut de Octavian Radu. Fuziunea a fost urmată de un proces de rebranding, la finalul căruia aceasta a devenit Pink Post.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii