Cautare
, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering automotive and transportation, as well as other industries. Have any news tip? Drop me an email at iulian.luca@forbes.ro

Bani și Investiţii |
|

Pierderile anuale ale Revolut s-au dublat, ajungând la peste 200 de milioane de lire sterline

Platforma financiară britanică Revolut a anunţat că pierderile sale s-au dublat la peste 200 de milioane de lire sterline (278 de milioane de dolari).
Revolut

Revolut a anunțat că acest lucru se datorează costurilor administrative pentru investiţiile în mecanisme de control al riscului şi al conformităţii. Astfel, firma din domeniul tehnologiei financiare a informat că anul trecut costurile administrative au urcat la 266 de milioane de lire sterline, de la 125 de milioane de lire sterline în 2019, depăşind creşterea veniturilor, în urma extinderii pe noi pieţe, transmite Reuters.

De la înfiinţarea sa în 2015, Revolut a atras peste 15 milioane de clienţi de retail, oferind curs valutar, carduri de debit şi tranzacţionarea de acţiuni.

Succesul său i-a stimulat expansiunea, compania solicitând anul acesta licenţă bancară în Statele Unite.

În aprilie, Revolut anunţa că va angaja aproximativ 300 de persoane în India, unde construieşte un hub global de suport.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii