Cautare
, Contributor

Imobiliare |
|

Pierce Brosnan cere 100 de milioane de dolari pentru vila sa din Malibu, în stil James Bond

Actorul Pierce Brosnan vinde casa sa din Malibu, construită în stil thailandez și inspirată din filmul „Die Another Day”, seria James Bond. El cere 100 de milioane de dolari pentru proprietate.  
 aboneaza-te
Pierce Brosnan

Actorul și-a crescut cei doi fii pe această proprietate, care a fost „foarte iubită” în ultimii 18 ani, spune Brosnan, citat de Wall Street Journal. Însă copiii au crescut și cuplul s-a mutat în Hawaii. „Îmi place Malibu. Aici este inima mea“.

Numită „Orchid House”, proprietatea Malibu are priveliște spre ocean și se întinde pe un acru pe Broad Beach, avându-i ca vecini pe Dustin Hoffman și Danny DeVito. 

Familia Brosnan a cumpărat terenul și o casă modernă în 2000 pentru 5,1 milioane de dolari, conform înregistrărilor publice. După ce a locuit aici câțiva ani, a angajat doi arhitecți, Ralph și Ross Anderson, pentru a construi o nouă casă, inspirată de călătoria lor în Thailanda, unde „ne-am îndrăgostit de arhitectură”, spune doamna Brosnan. A fost nevoie de aproape un deceniu pentru a proiecta și a construi Orchid House.

Vila are o sală de sport, o sală de muzică și un centru spa. Cuplul a ales candelabre de la negustorii de antichități din Paris, spune domnul Brosnan.

De asemenea, există o piscină în aer liber cu apă sărată, o cascadă și zone închise din sticlă pentru a lua masa în aer liber, dar fără să ai grija șervețelelor pe care le poate zbura vântul.

Malibu este unul dintre puținele locuri din țară unde proprietățile se vând la prețuri de nouă cifre.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii