Cautare
, Staff

ForbesLife |
|

PIATRAONLINE lansează competiția FoodRocks

PIATRAONLINE lansează competiția #Foodrocks, oferind posibilitatea de a crea propria recuzită de vase și ustensile pentru gătit din piatră naturală. Mai mult, organizatorii competiției oferă premii în valoare totală de 4.000 de euro pentru cele mai creative obiecte de bucătărie.
FoodRocks by PIATRAONLINE (1).png

„Showroomul PIATRAONLINE nu mai este un simplu depozit de piatră naturală, ci un #generatordeinspirație care susține inițiative valoroase de design. Piatra naturală a fost folosită în construcția și decorarea a numeroase restaurante din București și din țară. Așa că propunerea unei competiții de design de obiect de bucătărie a venit natural. Doar atunci când imaginația întâlnește materiale de calitate, iau naștere proiecte spectaculoase”, menționează Mariana Constantinescu- Brădescu, Managing Partner PIATRAONLINE.

Înscrierea la concurs înseamnă parcurgerea a două etape:

– Încarci randarea, desenul sau schițele din care să reiasă și dimensiunile fiecărui obiect, apoi descrii puțin și conceptul: cum ai ajuns la alegerea ta, care este ideea care te-a direcționat spre această execuție particulară.

– Soliciți gratuit tipul de piatră de care ai nevoie, confecționezi prototipul, îl documentezi fotografic și înscrii fotografiile alături de dimensiuni.

Perioada de desfășurare a concursului este 18 iunie – 30 iulie 2018. Până pe 17 august juriul desemnat va alege obiectele câștigătoare care vor purta semnătura ta și vor fi realizate și puse spre vânzare de către PIATRAONLINE.

5 proiecte câștigătoare vor deveni realitate și vor fi răsplătite cu premii în valoare totală de 4.000 de euro

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii