FacebookTwitterLinkedIn

„Prin intermediul acestei achiziții se dorește extinderea spațiului de logistică și îmbunătățirea timpului de încărcare/descărcare și livrare. Showroom-ul PIATRAONLINE este un loc unde oamenii vin să vadă materialele din piatră precum și exemple de amenajare care să transpună în mod vizibil rezultatul final. Astfel, am decis să ne extindem spațiul de depozitare urmând ca în vara acestui an să construim un showroom exterior de aproape 1.000 mp, dar şi sǎ creǎm un departament operațional prin mărirea echipei”, a declarat Mariana Brădescu-Constantinescu, Managing Partner PIATRAONLINE.

Compania ROCK STAR CONSTRUCT, sub care operează brandul PIATRAONLINE, are o istorie de 10 ani pe piața românească și este în topul furnizorilor de piatră naturală din țară.

Citește și: Vasile Vita, Vitacom Electronics: „Mi-ar fi plăcut să am un partener care să poată privi lucrurile din postura mea și cu care să mă pot sfătui”

În ultimii ani, PIATRAONLINE a cunoscut o creștere spectaculoasă – de la dezvoltarea colaborărilor cu cariere de piatră aflate în străinătate (piatră naturală disponibilă în magazinul online și în showroom provine din cele mai bune cariere din lume, precum Spania, Grecia, India, Turcia, Egipt , Brazilia ), la deschiderea unui showroom de piatră naturală în România (peste 1.000 de metri pătrați și 100 de spații-concept care pun în valoare frumusețea pietrei naturale).

În noiembrie 2016, PIATRAONLINE a câștigat locul I la categoria „Casă, Grădina și Unelte” în cadrul celei de a 11-a ediții anuale a Galei Premiilor eCommerce (GpeC).