Cautare
, Contributor

Bunuri de consum |
|

Piaţa de mobilier pentru birou, pe creștere în 2013

Gabriel_Muresanu,_CEO_RTC_Proffice_Experience.jpg
Noile sedii de call center, servicii, dezvoltare software, respectiv extinderea sau mutarea companiilor, au repornit piaţa de mobilier de birou de la începutul anului, oferind premise bune şi în anul ce urmează, susțin reprezentanții companiei RTC.

RTC Proffice Experience, cel mai mare furnizor de soluţii complete pentru birouri, a înregistrat o creştere a veniturilor de 36% pe acest segment, în primele zece luni din an. 

„După prăbuşirea vânzărilor în perioada crizei economice, piaţa de mobilier de birou trece printr-un reviriment spectaculos, datorat deschiderii noilor spaţii de birouri în care funcţionează companii de call-center, servicii near shore, dezvoltare software etc. Estimez că această tendinţă se va menţine şi în 2014, ceea ce mă face să apreciez o creştere de 50% a veniturilor din mobilierul de birou, anul viitor”, a declarat Gabriel Mureşanu (foto), CEO RTC Proffice Experience.

„Cea mai mare cerere din piaţă vine de la clienţi care au nevoie de scaune și fotolii, mobilierul metalic fiind de asemenea o categorie în topul cerințelor partenerilor noștri. În categoria de mobilier metalic se încadrează vestiarele, clasificatoarele sau dulapurile. Cererea de piese de mobilier metalic a crescut considerabil, mai ales pentru cele cu vopsea ignifugă, care asigură o protecţie superioară în caz de incendiu”, a mai declarat Mureşanu.

RTC este o companie de import şi distribuţie de produse necesare pentru birou şi locul de  muncă, ce furnizează o soluţie completă pentru firmele şi lanţurile de retail din România: papetarie, birotică, mobilier, curăţenie, protocol, administrative, protecţia muncii, şcolare, articole promoţionale, cu o experienţă de peste 20 de ani.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii