Cautare
, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering food industry, health industry, agriculture, tourism, FMCG and HoReCa. Have any news tip? Drop me an email at laura.cioba@forbes.ro

Auto |
|

Piața auto europeană: Din 2035, constructorul auto german Volkswagen nu va mai vinde automobile echipate cu motoare cu ardere internă

Oficialii constructorului auto german au anunțat că Volkswagen va înceta să mai comercializeze automobile echipate cu motoare cu ardere internă în Europa în 2035, pe măsură ce va face tranziţia la vehiculele electrice.
shutterstock_599013854

„În Europa, vom ieşi din afacerile cu vehicule cu ardere internă între 2033 şi 2035. În SUA şi China, mai târziu”, a subliniat Klaus Zellmer, responsabilul pentru vânzări în consiliul de administraţie al Volkswagen pentru cotidianul german Muenchner Merkur, potrivit Agerpres.

Oficialii Volkswagen au completat că în ceea ce priveşte piaţa europeană, constructorul auto german şi-a propus ca în 2030 segmentul de automobile electrice să reprezinte 70% din vânzările sale totale.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii