Cautare
, Contributor

Imobiliare |
|

Piața americană de locuințe de lux își revine

toll_brothers_case_lux_sua.jpg
Constructorul american de locuințe de lux Toll Brothers a înregistrat venituri de 424,6 milioane de dolari în primul trimestru din anul financiar al companiei (1 noiembrie 2012-31 ianuarie 2013).

Toll Brothers, o companie care construiește case de lux în 19 state americane, a anunțat că primul trimestru din anul său financiar (1 noiembrie 2012 – 31 ianuarie 2013) a fost unul bun. Astfel, compania a înregistrat venituri de 424,6 milioane de dolari și 746 de unități vândute. În ambele cazuri, aceste rezultate înseamnă o creștere de 32% față de aceeași perioadă a anului trecut, potrivit unui articol publicat de RealtorMag, publicația Asociației Naționale a Brokerilor Imobiliari din SUA.

Află de ce își permit din nou americanii să cumpere locuințe

”Se pare că domeniul construcțiilor este în plin avânt”, spune Douglas Yearly, CEO-ul companiei, precizând că, în funcție de zona din SUA, condițiile sunt diferite. Potrivit oficialului, Toll Brothers crește prețurile în 60% dintrecomunitățile în care lucrează în prezent.

Vezi care sunt piețele rezidențiale americane pe care americanii și le pot permite

”După șapte ani de trepidații, cumpărătorii revin în piața rezidențială”, spune Robert Toll, președinte executiv al  companiei. El a caracterizat cumpărătorii drept  ”mai doritori și capabili de a lua decizia de cumpărare” față de ultimii câțiva ani.  

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii