FacebookTwitterLinkedIn

Pianista franceză de origine georgiană Khatia Buniatishvili este noul ambasador Cartier. Khatia a fost un copil-minune, susținând primul concert cu orchestra de cameră din Tbilisi la vârsta de șase ani. La 16 ani a fost admisă prima pe listă la Conservatorul din Tbilisi, după care a studiat la Universitatea de Muzică și Arte ale Spectacolului din Viena.

În 2008 Khatia a debutat la Carnegie Hall în New York, după care a concertat pe cele mai importante scene muzicale ale lumii: Londra, Viena, Paris, Amsterdam, Milano și Shanghai.

[Sur]Naturel, noua colecție high jewellry de la Cartier dezvăluie natura eliberată de constrângerile realității – apa, flora și fauna devin parte a supranaturalului. Inspirate de elementele naturii, bijuteriile le păstrează spiritul și îl stilizează într-o multitudine de detalii.
Artizanii Cartier amplifică puterea evocativă și frumusețea arhaică și misterioasă a pietrelor prețioase lăsând imaginația să se joace cu spiritul neîmblânzit al naturii. Diamantele, smaraldele și safirele se alătură kunzitelor, berilelor și acvamarinelor într-un joc al transparențelor și culorilor profunde.

Ceas PANTHÈRE TROPICALE din aur galben cu acvamarine și turmaline albastre
Colier TILLANDSIA din aur alb cu diamante albe, galbene și maro și berile verzi

Colier SINOPÉ din aur alb, cu lapis lazului, diamante și cinci safire de Madagscar

Colier OPHEIS din aur alb cu diamante și un smarald de 54 carate din Zambia 
Colier HEMIS din platină cu opale și diamante roz și albe și un kunzit de 71.08 carate
Colier GHARIAL din platină, diamante și smaralde din Zambia