Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Orologerie de lux |
|

Piaget sărbătorește 60 de ani de la crearea ceasului ultra-subțire Altiplano

Anul acesta casa orologeră Piaget împlinește 60 de ani de la crearea ceasului Altiplano, piesă care a devenit iconică. Pentru acest eveniment, Piaget a creat un nou model și o serie de patru video-uri în care modelul Johannes Huebl poartă creațiile casei într-o atmosferă de Miami.
G0A42118

Cu un design care, începând din 1957 cucerește deopotrivă iubitorii de clasic și cei de modern, piesa se definește prin eleganță și versatilitate. Detaliile estetice și componentele mecanice sunt potrivite în așa fel încât rezultă o piesă care se adaptează fără efort atât gusturilor femeilor și bărbaților, cât și stilurilor diferite de viață.

Anul acesta se împlinesc 60 de ani de când lumea orologeră se bucură de inovația acestui model ultra-subțire. Altiplano, piesă iconică a brandului Piaget, aduce în 2017 o ediție limitată, dorind să marcheze această aniversare printr-un look fresh și ultra modern.

Cureaua albastru-cobalt din piele de crocodil este completată de o cataramă din aur alb de 18k, iar cadranul completează designul cu binecunoscutul logo, Piaget. Acest nou model ultra-subțire Altiplano se bazează pe un mecanism de calibru 430 P de doar 2.1 mm grosime, dezvoltat și produs în atelierele Piaget, fiind moștenitorul primului mecanism 9P care a introdus în lume cel mai subțire ceas.

În același context al celebrării, Piaget marchează evenimentul la Miami printr-o serie de patru video-uri, protagonist fiind modelul Johannes Huebl. Însoțit de alți trei prieteni (la rândul lor modele), Jislain Duval, David Miller și Ryan Krause, Johannes Huebl experimentează versatilitatea pieselor Altiplano.

Fie că se bucură de o plimbare pe plajă, de un cocktail pe acoperiș la apus sau de momente de relaxare la piscină, tinerii testează ușurința pe care Piaget o evocă în diverse momente ale zilei. Atmosfera și tema acestor scurte spoturi publicitare sunt inspirate de noua platformă Piaget, guvernată de motto-ul „Sunny Side of Life”, o invitație la prețuirea micilor momente din viață.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii