Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lifestyle |
|

Piaget la gala Independent Spirit Awards

piaget_la_gala.jpg
Pentru al șaptelea an consecutiv, Piaget s-a numărat printre gazdele galei Independent Spirit Awards, eveniment dedicat celor mai buni actori, scenariști și producători de film independent.

Având în vedere că foarte multe dintre filmele celebre ale anului 2013 se încadrează în categoria producțiilor independente, la gală au fost przente câteva nume importante ale Hollywoodului, precum  Brad Pitt, Angelina Jolie, Cate Blanchett, Michael Fassbender, Jared Leto, John Hamm, Lupita Nyog’osau Reese Witherspoon.

,,Piaget este mândru să se numere printre partenerii Independent Spirit Awards și să susțină excelența în rândul filmelor independente. Campion al spiritului creativ și al gândirii independente aceasta alăturare este cât se poate de potrivită pentru casa noastră”, a declarat Phillipe Leopold-Metzger, CEO Piaget.

Brandul Piaget a fost alegerea marilor câștigători ai galei, precum Matthew McConaughey care a primit premiul pentru cel mai bun rol principal masculin și care a purtat un ceas Piaget Gouverneur Chronograph cu aur roze și curea neagră din piele de aligator, alături de o pereche de butoni Piaget Emperador Coussin din aur roze și onix. Michael B. Jordan, care s-a numărat și el printre nominalizați, a purtat un ceas Piaget Gouverneru Chronograph cu aur roze și curea maro din piele de aligator.

Regizorul filmului “12 Years a Slave” și câștigător al premiuliu pentru regie în cadrul galei, Steve McQueen a ales să poarte un ceas Piaget Polo FortyFive negru, iar gazda evenimentului Patton Oswalt și prezentatorul Miles Teller au purtat ceasuri din colecția Piaget Emperador, cu aur alb.

GALERIE FOTO: Piaget la gala Independent Spirit Awards

Foarte multe dintre doamnele prezente la eveniment au ales să poarte bijuterii din colecția Piaget Rose. Ambasadoarea Piaget, Gong Li a reușit să atragă atenția fanilor și a fotografilor cu o pereche de cercei Piaget Rose Passion, un inel cocktail Piaget Rose și ceasul Rose, toate cu aur alb și diamante.

O prietenă a case de bijuterii, Anna Kendrick a purtat un întreg set de bijuterii din colecția Piaget: cercei, inel și brățară, toate din aur roze cu diamante.

Pe lista actrițelor care au purtat bijuterii din colecțiile Piaget se numără Sarah Paulson (cercei Piaget Rose și două inele – Piaget Rose și Piaget Posession, ambele din aur alb cu diamante), Brie Larson ( brățară Piaget din aur galben cu un cadran coral și un ușor accent turcoaz și o pereche de cercei Piaget, simpli, din aur galben), Ana Anissimova (brățară din aur alb cu lapis și turcoaz, împreună cu un inel cocktail Piaget Rose din aur alb cu diamant), Angela Basset (cercei din aur alb cu diamant – Piaget Rose, o brațară din colecția Possesion și un ceas Altiplano Limelight Party). Prezentatoarea Kristen Bell și-a făcut apariția într-o ținută simplă, minimalistă cu cerceii din aur alb și diamante din colecția Piaget Possesion și un ceas Piaget Polo cu un cadran din aur alb cu diamante și o curea din satin negru.

În acest an premiul pentru producție oferit de Piaget a fost câștigat de Toby Halbrooks și James M. Johnson. Premiul este în valoare de 25.000 de dolari și este dedicat producătorilor fără posibilități financiare, dar care au demonstrat că au creativitate, tenacitate și dorința de a produce filme independente de bună calitate.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii