Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Orologerie de lux |
|

Piaget, alegerea vedetelor la gala decernării premiilor Oscar

Piaget a fost, din nou, principala opțiune în materie de ceasuri și bijuterii a celor mai strălucitoare vedete participante decernarea premiilor  Oscar din acest an. Staruri precum Jessica Chastain, International Brand Ambasador al Piaget, Brie Larson, câștigător al Oscarului sau nominalizați pentru premiu –Jennifer Janson Leigh, Michael B. Jordan, Jason Segel și Paul Dano- dar și alții, au ales Piaget pentru a-și completa ținuta perfectă pentru covorul roșu.
Piaget At The 2016 Film Independent Spirit Awards

A 88-a fesivitate de premiere anuală

Jennifer Jason Leigh a arătat uimitor purtând un set de cercei Piaget Limelight Rose Passion din aur alb cu 200 de diamante, 22 de perle și 374 safire roz și trei inele Piaget Limelight Rose din aur alb cu diamante.

Michael B. Jordan a purtat noul Piaget Altiplano Chronograph din aur alb pe o curea neagră din piele de aligator care se asorta cu butonii.

Jason Segel a ales un Piaget Altiplano de 43 mm din aur alb cu o curea neagră din piele de aligator.

Aaron Rodgers a ales același model, dar de 40 mm.

GALERIE FOTO: VEDETELE ACCESORIZATE CU PIAGET LA GALA PREMIILOR OSCAR

Vanity Fair Oscar Party

Jessica Biel a purtat un set de cercei Extremely Piaget din aur alb de 18 karate cu smaralde și diamante care se asortau cu inelul.

Paul Dano a purtat un Piaget Altiplani de 40 mm, din aur alb de 18 karate cu o curea neagră din piele de aligator.

A 31 ediție anuală Independent Spirit Awards

Jessica Chastain a purtat un colier Extremely Piaget de aur alb de 18 karate cu mărgele din safir, smaralde și diamante.

Jessica Biel a ales o pereche de cercei Extremely Piaget din aur alb de 18 karate cu diamante și safire, alături de un inel din același set, din aur alb cu diamante și altele două – Possession- din aur alb de 18 karate.

Brie Larson, câștigătoarea Spirit Award pentru rolul interpretat în „Room”, a strălucit purtând cele mai noi brățări Possession, din aur alb de 18 karate cu diamante, asortate cu inelele din același set și cerceii Piaget Rose.

Prezentatoarea Spirit Award, Emilia Clarke, a optat pentru o pereche de cercei Rose, din aur roz de 18 carate, alături de inele Possesion și Rose din aur roz.

Nominalizata „Anomalisa”, Jennifer Jason Leigh, a purtat un ceas Piaget Limelight cu un inel Piaget Rose.

Dree Hemingway a ales un set de cercei Piaget Roe și un inel Piaget Possession.

Ben Mendelsohn, nominalizat pentru titlul de Best Male Lead în Mississipi Grind, a purtat un Piaget Altiplano Date de 40 mm din aur roz de 18 karate.

Paul Dano, nominalizat pentru titlul de Best Supporting Male în „Love & Mercy”, a purtat un Piaget ltiplano de 40 mm din aur alb de 18 karate.

Prezentatorul Anthony Mackie a optat pentru o ediție limitată Piaget Emperador Coussin din aur alb de 18 karate.

Alexandra Richards a ales un inel Piaget Possession din aur roz de 18 karate.

Men Eslyn, câștigător al premiului Piaget Producer, a purtat mai multe bijuterii Piaget din aur alb.

Kristina Bazan a purtat o brățară asortată cu manșeta din cea mai nouă colecție Extremely Piaget, alături de un inel Piaget Possession.

Fiona Zanetti a optat pentru un set de bijuterii Piaget Rose.

Actrița portugheză Maria Joao Bastos a ales un set de bijuterii de la ediția limitată Extremely Piaget.

Modelul Alizee Gaillard a ales un colier Extremely Piaget.

Lauriane Grillieron, fosta miss Elveția, a purtat noul Limelight Gala Milanese cu un set de cercei Extremely Piaget.

Melody Gillieron a purtat un set de cercei Couture Precieuse.

Sandra Bauknechy, redactor șef la L’Officiel Swizerland, a purtat o pereche de cercei Extremely Piaget cu inel asortat.

Veronica Ferres și modelul Lena Terlutter au purtat amândouă brățări Extremely Piaget.

Anne Klug a purtat un inel Piaget Rose.

Despre Piaget 

Undeva în regiunea Cote-aux-Fees, Georges-Edouard Piaget a pus bazele primului său atelier în ferma familiei și s-a dedicat în totalitate activităților de înaltă precizie. Acest lucru se întâmpla undeva în 1874 și a reprezentat startul unei reputații aflate în continuă creștere. În 1943 compania a luat o decizie care s-a dovedit crucială pentru viitorul său – înregistarea numelui său ca brand.

Fidel spiritului său de pionierat, spre sfârșitul anilor ‘50, Piaget s-a axat pe design și utilizarea unor mișcări de înaltă precizie, lucru care a devenit una dintre semnăturile sale și a lăsat o impresie de durată asupra orologeriei.

Dar Piaget înseamnă mai mult, înseamnă stil: o combinație între aur și o explozie de culori, forme noi, pietre prețioase și cadrane din pietre dure. Conduși de valul unei creativități debordante, sub conducerea lui Yves G. Piaget, colecția de bijuterii a brandului a crescut într-o direcție originală, cu un accent ferm de culoare.

Cu o istorie de 140 de ani în spate, brandul tot mai îndrăzneț a inovat prin oferta de bijuterii, colecțiile Haute Joaillerie extravagante și ceasuri incredibile, pentru a deveni astăzi una dintre cele mai prestigioase orolegerii/ case de bijuterii din lume.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii