Cautare
, Staff

ForbesLife |
|

Philips Lighting anunță un nou proiect inovator pentru iluminatul inteligent

Philips Lighting România oferă soluţii de iluminat inteligent, de ultimă generație, pentru ansamblul exclusivist de birouri Aviatorilor 8 recent finalizat, situat în Piața Victoriei din Bucureşti.
Aviatorilor8_002

Proiectul Aviatorilor 8, dezvoltat de NEPI Rockcastle – liderul investițiilor imobiliare din Europa Centrală și de Est, încorporează soluţii de iluminat inteligente, care îmbină în cel mai eficient mod lumina naturală cu soluţiile de iluminat artificial Philips Lighting, integrate sub conceptul „smart office”. Astfel, peste 500 de corpuri de iluminat LED au fost instalate în toate zonele clădirii cu o suprafață de aproximativ 7.700 mp, realizând o reducere a consumului de energie electrică cu peste 50% față de variantele convenționale.

Sistemul inovator de iluminat al birourilor este format din corpuri arhitecturale suspendate Flatmoon, care creează un design ultra modern și dinamic pentru companiile care vor ocupa spațiile Aviatorilor 8, oferind totodată flexibilitate maximă chiriașilor datorită opțiunilor de control – corpurile de iluminat pot fi puse în funcțiune exclusiv în momentul și în locul în care este nevoie de lumină, contribuind astfel la maximizarea economiei. Tehnologia de ultimă generaţie asigură chiriașilor un mediu modern de lucru, unde pot avea un control deplin asupra climei, iluminatului și ambientului în general, ajutând la crearea unui mediu mai confortabil, mai productiv şi mai sustenabil.

Noul spațiu de birouri, desfăşurat pe 3 etaje şi 3 niveluri subterane de parcare, reprezintă o îmbinare între arhitectura veche și cea modernă, fiind compus din Vila Oromolu, o clădire de patrimoniu, un spațiu de birouri cu design avangardist și o piațetă deschisă publicului larg.

„Noul spațiu, iluminat în premieră cu cele mai moderne soluții LED, reprezintă exemplul ideal de administrare eficientă a luminii naturale, întrunind toate criteriile impuse de conceptul „smart office”. Ne bucurăm că, prin intermediul sistemului şi al corpurilor de iluminat special create pentru a oferi atât eficiență energetică, cât şi confort, am putut contribui la finalizarea celui mai sustenabil complex de birouri din România”, a declarat Silviu BulzanKey Account Manager Office & Industry CEE, Philips Lighting.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii