Cautare
, Editor Coordonator

Explorator. De vocație, om. De profesie, povestitor. www.georgianaciofoaia.ro

ForbesLife |
|

Philips HUE introduce un nou sistem de control al iluminatului de la distanță

Philips Lighting, lider mondial în domeniul iluminatului, lansează o serie de argumente care dezvăluie lucrurile principale care îi îngrijorează pe cei plecaţi în concedii sau atunci când se află departe de casă şi anunță intrarea pe piață a unei noi aplicații Philips Hue pentru controlul luminii de la distanţă.
Philips Hue Forbes România

Cercetările* realizate de Philips Lighting dezvăluie că majoritatea oamenilor se tem să-şi lase casa nesupravegheată pe durata concediilor deoarece:

– La nivel global, 81% dintre cei plecaţi în concediu îşi fac griji în legătură cu locuinţele lor când sunt plecaţi de acasă;

– Peste jumătate (51%) sunt îngrijoraţi de faptul că ar putea fi jefuiţi de hoţi;

– Aproape jumătate (45%) s-ar simţi mai puţin îngrijoraţi dacă ar putea accesa sistemul lor de iluminat prin intermediul telefonului mobil.

“Ne place să credem că o casă inteligentă este o casă “ușor de utilizat” chiar şi atunci când vrem să plecăm liniştiți în vacanță. Ca răspuns la această nevoie din ce în ce mai vizibilă, a consumatorilor de tehnologie modernă, am introdus sistemul de iluminat smart, Philips Hue, cu opțiunea de control de la distanţă bazată pe tehnologie WiFi, care permite utilizarea cu ușurință a scenariilor de lumină prestabilite, în funcție de preferințe şi stare de spirit. Acest lucru, pe lângă multe alte aplicații ale sistemului Philips Hue, ne permite să ne programăm luminile să se aprindă şi să se stingă ori de câte ori dorim, de oriunde din lume”, spune Codruța Marin, Key Account Manager Consumer Channel, Philips Lighting Romania.

Chiar dacă o treime (36%) din cei care pleacă în concedii iau măsuri pentru a-şi pregăti proprietatea numai în ziua sau chiar orele dinainte de plecare, la nivel global, 81% dintre cei intervievaţi se tem să-şi lase casa nesupravegheată. Astfel, tehnologia inteligentă pentru casă, Philips Hue, ar putea reprezenta o modalitate eficientă de a diminua nivelul stresului din concedii, aproape jumătate dintre respondenţi (45%) afirmând că ar fi mai puţin îngrijoraţi dacă ar putea automatiza luminile în casă atunci când se află departe, prin intermediul telefonului. 

Despre cercetare

*Studiul care a inclus peste 8.000 de adulţi din şase ţări – SUA, Germania, Marea Britanie, Franţa, Olanda şi Suedia – a arătat că, în afară de a fi jefuiţi de hoţi, îngrijorările legate de părăsirea casei au variat de la uitarea golirii coşului de gunoi (15%), la a lăsa mâncare în frigider (18%). O treime (36%) dintre suedezi se tem să nu-şi fi lăsat plăcile de îndreptat părul sau alte dispozitive electrice în priză, o treime (34%) dintre americani se îngrijorează că şi-au uitat animalele de companie singure, în timp ce uscarea plantelor din casă sau din grădină reprezintă îngrijorarea a unei treimi din germani (35%). În general, olandezii şi germanii sunt cei mai relaxaţi, capabili să se relaxeze şi să se bucure de concediul din vară, fără griji (25% şi, respectiv, 23%).

 

Sursa: Toate cifrele provin de la YouGov Plc. Investigaţiile de pe teren au fost realizate în perioada 29 iunie 2017 – 7 iulie 2017 în Marea Britanie (mărimea eşantionului 2.122), Franţa (mărimea eşantionului 1.026), Germania (mărimea eşantionului 2.054), Suedia (mărimea eşantionului 1.013), SUA (1.105 mărimea eşantionului) şi Olanda (mărimea eşantionului de 1.000). Sondajele au fost făcute online. Cifrele au fost calculate pentru fiecare ţară şi sunt reprezentative pentru toţi adulţii (cu vârsta de peste 18 ani).

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii