Cautare
, Contributor

Shopping |
|

Philips Avent sprijină părinții să fie părinți în felul lor

Sarcina și lunile de după naștere ar trebui să fie pline de bucurie, de momente zilnice de dezvoltare împreună. Însă, ceea ce în mod firesc poate fi unul dintre momentele magice ale naturii noastre, poate conduce cu ușurință la anxietate și stres. Ce trebuie să fac? Pe cine să cred? Ce să decid? Acestea sunt câteva întrebări frecvente ale noilor părinți, iar multitudinea de informații disponibile se întâmplă să creeze și mai multă confuzie pentru aceștia.
Philips Avent

De asemenea, peste aceste griji adaugăm și nenumăratele persoane, cu opinii vehemente despre cum trebuie trăită sarcina și cum să fii părinte, care îi determină chiar și pe cei mai puternici părinți să se îndoiască de ceea ce este bine pentru ei și copiii lor.

Philips Avent susține părinții și îi încurajează să aibă încredere în deciziile lor, pentru că fiecare părinte știe ce este cel mai bine pentru copilul său. Părinții sunt cei care simt cel mai bine când copilul are nevoie de ajutor, la fel cum știe și când copilul se bucură. A fi părinte înseamnă să ai încredere în propriile instincte și să-ți urmezi sentimentele. Iar pentru un plus de confort și liniște, este important să luăm decizii informate și să apelăm la specialiști.

Meseria de părinte este una dificilă, dar plină de satisfacții. Iar fiecare experiență este diferită, pentru că fiecare copil este unic. De aceea, Philips Avent pune la dispoziția părinților soluții de îngrijire personalizată, adaptate nevoilor bebelușului și ale părinților.

Nimic mai mult decât un miracol

A aduce o viață nouă pe lume este cu adevărat un miracol, dar poate fi și o perioadă de incertitudine. De la concepție la naștere, fiecare mamă vrea să știe ce se întâmplă în organismul său. Iar după naștere, fiecare vrea să se asigure că îi oferă bebelușului climatul potrivit pentru o dezvoltare armonioasă.

De altfel, momentele de apropiere dintre mamă și bebelușul tău scad ritmul cardiac al mamei.1 Iar bătăile inimii și circulația sângelui sunt primele lucruri pe care le aude bebelușul în burtică.2 Iar aceste sunete pot fi reproduse cu zgomot alb, pentru a umple golul pe care îl simte bebelușul după naștere.

Pentru a te asigura că beneficiezi de sprijinul potrivit, aplicațiile Philips Pregnancy+ și Baby+ oferă informații valoroase precum acestea, dar și îndrumări personalizate pentru părinți.  Cele două aplicații sunt cel mai bun ghid pentru primele 1.000 de zile  din viața părinților și oferă gratuit sfaturi ale experților, capabilități de monitorizare, imagini 3D și multe alte informații prețioase.

Iubește-l în felul tău, hrănește-l în felul lui

Este important ca proaspeții părinți să se simtă încrezători când își hrănesc bebelușul. Indiferent de metoda aleasă, portofoliul Philips Avent oferă un produs inovator și o soluție de hrănire adaptată nevoilor fiecăruia. Fie că aleg alăptarea la cerere, hrănirea cu biberonul sau o combinație dintre cele două, Philips îi ajută pe părinți să găsească soluția care funcționează cel mai bine pentru ei și bebelușul lor.

Noul biberon Philips Avent cu tetină Natural Response utilizează o tehnologie inovatoare care combină peste 25 de ani de expertiză și cercetare. Tetina Natural Response arată și se simte ca sânul, permițându-i bebelușului să sugă, să înghită și să respire în ritmul său. Această tehnologie îi permite bebelușului tău să se hrănească în felul lui, astfel că laptele curge doar când bebelușul suge activ, pentru a asigura tranziția ușoară de la biberon la sân. Astfel, părinții sunt asigurați că hrănirea cu biberonul poate fi plăcută și liniștitoare.

Un confort crescut și mult calm sunt importante atât pentru părinți, cât și pentru bebeluș. De aceea, în timpul hrănirii, Philips Avent a introdus supapa anti-colici, concepută să reducă colicile și disconfortul prin evacuarea aerului din biberon departe de burtica celui mic. De asemenea, dispozitivul AirFree este conceput să reducă aerul înghițit de bebeluș în timpul hrănirii. Acesta menține tetina plină de lapte, chiar și când este ținut la orizontală, pentru ca bebelușul să poată bea dintr-o poziție mai naturală, verticală.

Inspirată de bebeluși

Deși alăptarea este o călătorie plină de satisfacții, nu este întotdeauna simplă, având în vedere incertitudinile și provocările cu care se pot confrunta părinții. Sunt momente în care mamele nu pot alăpta sau preferă să nu o facă, fie pentru că resimt disconfort, fie pentru că vor să împărtășească procesul de hrănire cu partenerul. Drept urmare, multe mame caută o pompă de sân care să le permită să scoată laptele în mod confortabil și discret, ca să se bucure de o experiență de alăptare comodă prin care să îi ofere bebelușului posibilitatea să se bucure de laptele matern.

Philips Avent a dezvoltat pompa de sân electrică, după un deceniu de studii și cercetări. Pompa de sân electrică Philips Avent este o soluție unică de stimulare care imită mișcarea naturală de hrănire a unui bebeluș pentru o colectare simplă, rapidă și delicată a laptelui. Cercetările arată că bebelușii au o mișcare peristaltică, o mișcare specială a limbii, precum un val, pentru a elibera laptele rapid în timpul alăptării. Această mișcare este reprodusă în designul pompei, care utilizează o combinație de sucțiune și stimulare unică a mamelonului pentru a imita suptul, inițiind curgerea laptelui pentru un debit confortabil și rapid de lapte. Pompa de sân electrică Philips Avent este compatibilă cu 99,9% din mărimile de mamelon, până la 30mm, pentru ca părinții să aibă încredere că aceasta este pompa potrivită pentru ei.

Calm în orice moment

Pentru părinți este esențial să se asigure că bebelușul este confortabil în timpul somnului, bucurându-te în același timp de libertatea și flexibilitatea de a-și continua viața de zi cu zi. Monitorul all-in-one al dispozitivului Philips Avent Connected se conectează atât la unitatea pentru părinți, cât și la aplicația Baby Monitor+ pentru a oferi vizibilitate și liniștea de care părinții au nevoie, toate controlate cu o simplă mișcare a degetului.

Legătura cu nou-născutul este un moment foarte intim. Dacă bebelușul simte disconfort sau nu poate adormi ușor, părinții sunt cei care resimt un grad crescut de anxietate. Utilizarea unei suzete Philips Avent Soothie Heart poate fi soluția, pentru că aceasta a fost special concepută pentru confortul micuțului în timpul primelor luni de viață. Utilizată și recomandată cu încredere de medici și asistenți, soluția unică de deschidere pe deget promovează suptul natural și apropierea. Realizată din silicon de uz medical, aceasta include o tetină din silicon care se pliază pentru a susține o dezvoltare orală naturală.

Fiți blânzi cu voi

A fi proaspăt părinte poate fi cea mai frumoasă meserie din lume, dar este și una dintre cele mai mari provocări ale vieții. Este în regulă să vă simțiți copleșiți și să cereți ajutor când aveți nevoie – fiecare situație este nouă și veți învăța pe măsură ce le veți gestiona. Philips este alături de părinți pentru a oferi sprijin acolo unde este nevoie, prin sfaturi și îndrumări gratuite. Gama de produse revoluționare și aplicațiile inovatoare Pregnancy+ și Baby+ sunt la dispoziția părinților pentru a-i  susține la începutul acestei călătorii care le va schimba viața.

Aveți încredere în ce vă spune inima și oricând veți avea nevoie de o mână de ajutor, Philips Avent este alături de voi.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii