FacebookTwitterLinkedIn

Acesta face parte din echipa Societe Generale de peste trei decenii, perioadă în care a ocupat diferite funcţii la nivel global, acoperind arii precum Investiţii Bancare, Pieţe de Capital, Tehnologia Informaţiei, Externalizarea Serviciilor, Operaţiuni şi Audit.

Ultimele funcţii ocupate de Philippe Gabulon au fost de director general adjunct al Societe Generale Global Solution Centre în India şi de director de Operaţiuni pentru ambele centrele globale din India şi România, pe care acesta va continua să le ocupe, potrivit comunicatului.

Numirea sa la conducerea SG GSC în România vine într-un moment de creştere şi oportunităţi importante pentru companie, iar expertiza sa va consolida poziţia acesteia pe piaţă, se menţionează într-un comunicat al companiei.

Philippe Gabulon îl înlocuieşte pe Matthieu Pasquier, care îşi va continua, de asemenea, cariera în cadrul Grupului Societe Generale.

Societe Generale Global Solution Centre oferă entităţilor Grupului Societe Generale din lume o gamă largă de servicii profesionale în diverse domenii de activitate, începându-și activitatea în România în anul 2011.