FacebookTwitterLinkedIn

Cercetarea, realizată de către Top Employers Institute, evaluează angajatori din întreaga lume și analizează comportamentul acestora față de angajați.

În vederea obținerii certificatului, companiile candidate parcurg un proces de evaluare alcătuit din mai multe etape. Prima o reprezintă HR Best Practices Surbey, în care sunt analizate practicile și strategiile de resurse umane, precum și modul de monitorizare și comunicare a condițiilor de muncă oferite angajaților. Etapele ulteriore sunt verificarea datelor, auditorul extern și raportarea indicilor de performanță la standarde internaționale.

„Certificarea Top Employer este valoroasă pentru companiile Philip Morris care activează în România prin rigoarea procesului de analiză a condițiilor de muncă,” a spus Steen Hjortholm, Managing Director Philip Morris în România.

La nivel internațional, Philip Morris a primit certificarea Top Employer pentru al patrulea an consecutiv și pentru prima dată în Orientul Mijlociu.

Produsele Philip Morris International sunt comercializate în 180 de țări. În 2015, compania deținea o cotă de 15,6% din piața internațională de țigarete în afara SUA sau 28,7%, excluzând China și SUA.