Cautare
, Contributor

Forbes.com

Lideri |
|

Phil Libin, CEO Evernote, la București

evernote-0295.jpg
Evernote, una dintre cele mai admirate companii din Silicon Valley, fiind desemnată “Compania anului” 2011 de către Inc. Magazine, organizează un eveniment dedicat comunității locale de antreprenori, developeri și utilizatori Evernote.

Evernote Meetup va avea loc miercuri 7 noiembrie, începând cu ora 18:00 la The HUB Bucharest.

Participanții au șansa să îl cunoască pe Phil Libin, CEO Evernote, companie evaluată la 1 miliard de dolari. Fondator și președinte a două companii de internet care au ajuns la succes – CoreStreet și Engine 5, Phil conduce în prezent Evernote, serviciul care ajută peste 40 de milioane de oameni din toată lumea să își amintească tot ce este valoros în viața lor de zi cu zi.

De asemenea, invitat este și Gabriel Coarnă, Evernote Clearly Architect. În anul 2009, Gabriel a lansat Readable – o extensie de browser care transformă articolele de pe website-uri și bloguri într-un text curat și ușor de citit. Anul trecut, Readable a fost achiziționat de Evernote, și tehnologia dezvoltată de Gabriel a constituit baza pentru Evernote Clearly.

Evenimentul se va desfășura sub forma unei sesiuni de întrebari și răspunsuri. Paul Renaud va fi moderatorul evenimentului. Paul este Business Coach de top în domeniile marketingului și al strategiei,are peste 25 de ani experiență, și a ocupat diverse funcții de conducere în companii din 10 țări – inclusiv Connex (Vodafone) și Romtelecom în România.

Evaluată la 1 miliard de dolari, și desemnată “Compania anului” 2011 de către Inc. Magazine, Evernote are peste 40 de milioane de utilizatori în toată lumea. Familia de produse cuprinde: Skitch – comunică vizual, Evernote Food – amintete-ți fiecare masă delicioasă, Evernote Hello – amintete-ți fiecare persoană pe care o întâlnești, Evernote Clearly – citește mai bine online, Evernote Peek— transformă notițele în materiale de studiu, și Penultimate – caligrafie digitală.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii