FacebookTwitterLinkedIn

Procter & Gamble și-a prelungit recent contractul de închiriere pentru o perioadă de cinci ani și și-a extins suprafața deținută în clădirea 2 din Iride Business Park.

”Suntem foarte încântați că am reușit să prelungim colaborarea pentru o perioadă de încă cinci ani. P&G este clientul nostru de foarte multă vreme, și continuarea colaborării cu noi demonstrează că se pot baza pe expertiza noastră și pe reputația proprietăților pe care le deținem”, a declarat Eduard Zehetner, CEO al IMMOFINANZ Group.

Zehetner, mai 2013: ”Câștigurile noastre sunt mai mari în Europa de Est față de Vest”

Parcul de birouri situat în cartierul Pipera din Capitală are o suprafață închiriabilă de 92.878 metri pătrați. În 2013, Iride Business Park și-a mărit și consolidat portofoliul cu chiriași importanți, precum Veolia Water Solutions & Technologies, Japan Tobacco International, IC Companys, RX Atelier.

Află ce tranzacție de zeci de milioane de euro a încheiat la sfârșitul anului trecut Liviu Tudor, proprietarul Novo Park, ansamblu de birouri situat la două minute de Iride Business Park

În total, Immofinanz Group, cel mai mare proprietar de birouri moderne din București, deține în România nouă proprietăți în sectorul clădirilor de birouri, cu o suprafață închiriabilă totală de 206.418 metri pătrați, o valoare de aproximativ 348,8 milioane de euro și o rată de ocupare de 80,2%, la 31 octombrie 2013.