Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Pfizer și BioNTech livreaza 120 de milioane de doze de vaccin anti-covid în Japonia

Companiile farmaceutice Pfizer și BioNTech au convenit să trimită 120 milioane de doze de vaccin anti-covid în Japonia în prima jumătate a anului 2021.
biontech pharmaceutical company

Companiile farmaceutice Pfizer și BioNTech au convenit să trimită 120 milioane de doze de vaccin anti-covid în Japonia în prima jumătate a anului 2021, informează Reuters.

Cele două companii nu au făcut încă publice detaliile financiare cu privire la acest acord, dar au declarat că termenii se bazează pe calendarul livrării și volumul comenzii. SUA a stabilit o înțelegere asemănătoare cu cele două companii farmaceutice Pfizer și BioNTech.  

În SUA, 670.000 de persoane au decedat din cauza infecției cu coronavirus, iar în prezent există peste 150 vaccinuri împotriva noului virus, în diferite stadii de dezvoltare. 

Cele două companii au început luni un studiu de amploare pentru candidatul lor la vaccinul anti-covid, încercând să demonstreze eficacitatea acestuia.

Presupunând că vaccinurile dezvoltate de Pfizer și BioNTech vor trece de testele clinice, companiile au declarat că  vor căuta să obțină aprobari încă din octombrie.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii