FacebookTwitterLinkedIn

Peugeot 308 a înregistrat un scor individual de 5 stele la toate cele 4 categorii (protecție adulți, copii, pietoni și sisteme de asistență).

Testele concepute de organismul independent EuroNCAP au fost realizate conform noului protocol, deosebit de strict, de alocare a rezultatelor.

Echipamentele de serie prezente pe modelul 308 de le Peugeot  (Regulator-limitator de viteză,  ESP, antipatinare ASR+, șase airbag-uri – două frontale, două laterale și două cortină –, sisteme de fixare Isofix cu prindere în trei puncte, frână de mână electrică și asistentă la demarajul din pantă – Hill Assist) au contribuit în mod semnificativ la obținerea acestor rezultate.

Află mai multe despre noul Peugeot 308

Noul PEUGEOT 308 beneficiază de asemenea de numeroase sisteme de asistență la condus, precum regulator de viteză activ,  Alertă Risc de Coliziune (ARC), frânare automată de urgență, cameră video marșarier și serviciile Peugeot Connect SOS (apel de urgență) și Peugeot Connect Assistance.

TESTDRIVE Peugeot 208. Ca la 20 de ani

În afară de Franța și Germania, noul Peugeot 308 este deja lansat și pe alte piețe europene mari și se a înregistrat număr de peste 24.000 de comenzi la doar două luni de la lansare.