Cautare
, Contributor

Industrie |
|

Petrom va face investiții de peste 1 miliard de euro în acest an

petrom.jpg
Managementul OMV Petrom S.A. ia în considerare alocarea unui buget investițional de peste un miliard de eruo pentru 2014, din care aproximativ 85% va fi dedicat proiectelor din E&P (forarea sondelor de dezvoltare, proiectele de redezvoltare a zăcămintelor, activități de reparații capitale/operațiuni de adâncime, proiectul Neptun Deep), potrivit raprotului companiei.

Mai mult, compania intenționează să propună alocarea de dividende pentru anul financiar 2013. Toate aceste aspecte ce vor fi supuse aprobarii ulterioare de catre Consiliul de Supraveghere si, respectiv Adunarea Generala a Actionarilor.

,,În vederea stabilizării producției în România, vom continua derularea proiectelor de redezvoltare a zăcămintelor, de foraj și reparații capitale, precum și inițiativele de excelență operațională”, a mai anunțat Petrom.

Vezi ce profit a făcut Petrom anul trecut

,,Vom continua activitățile operaționale intensive: executarea a peste 1.600 lucrări de reparații capitale; forarea a peste 140 de sonde (din care mai mult de jumătate vor fi efectuate în cadrul proiectelor de redezvoltare a zăcămintelor), aducerea a patru proiecte de redezvoltare în faza de execuție până la sfarșitul anului”, potrvit raportului mai sus menționat.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii