FacebookTwitterLinkedIn

Când vine vorba despre condițiile lor de viață, românii așteaptă soluții de la autorități. O afirmație care, în 2011, a fost confirmată și de un studiu al GfK România, potrivit căruia 79% dintre concetățenii noștri gândesc în acest fel.

Prin concursul de proiecte ”Idei din Țara lui Andrei”, compania Petrom își propune să crească procentul de români care cred că schimbarea se poate face prin forțe proprii.

350.000 de euro de la Petrom, pentru afaceri sociale

Competiția, care oferă finanțări totale de 160.000 de euro, este deschisă tuturor organizațiilor neguvernamentale, instituțiilor publice sau de învățământ dar și oricărei persoane dornice să rezolve problemele comunității în care trăiește. Cei interesați se pot înscrie până pe 24 iunie 2013, pe site-ul www.taraluiandrei.ro.

„Idei din Țara lui Andrei continuă tradiția competiției Orașul tău încheiată în 2012. În ultimii 3 ani am finanțat cu peste 300.000 de euro proiecte de dezvoltare a comunităților din România propuse de peste 500 de români. Acesta este motivul pentru care vom sprijini în continuare aceasta competiție care sperăm să crească procentul celor care vor să schimbe România”, declară Mona Nicolici, Manager Sustenabilitate, Petrom.