FacebookTwitterLinkedIn

În noua funcție, Petre Șandru are misiunea de a consolida businessul local, de a asigura creșterea fiecărui brand din portofoliu, dezvoltând și implementând strategii de marketing bine conturate care răspund la provocările pieței.

În timpul mandatului său, echipa Coca-Cola România s-a extins treptat cu noi oameni care au contribuit la succesul companiei și la menținerea poziției sale de lider al pieței.

În 2015, Petre Șandru a obținut titlul de People Leader of the Year în regiunea Europa de Centru și de Sud-Est (formată de 23 de țări).

Petre Șandru are o experiență de peste 11 ani în cadrul Coca-Cola, fiind iniţial Brand Manager, apoi Director Operaţional pentru România şi Moldova şi Director Comercial pentru patru ţări din regiune: România, Moldova, Bulgaria şi Albania. Înainte de a se angaja la Coca-Cola, el a lucrat pentru JT International.

Petre Șandru este Absolvent al Universităţii Politehnice din Bucureşti, deţine o diplomă la New York Institute of Professional Photography, fotografia fiind și una din pasiunile sale.

Succesorul la conducerea Coca-Cola România și Moldova va fi anunțat în curând.

VEZI TELEVIZIUNILE CU CELE MAAI MARI VENITURI DIN PUBLICITATE – 2016