Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Imobiliare |
|

Petre Marinescu – 500 Miliardari Ediția 2011

Petre Marinescu.jpg
Nume: Petre Marinescu Avere: 13 milioane de euro Varsta: 46 de ani Resedinta: București Domeniu/Companie: Imobiliare Pasiuni: iahting, masini, sport

Petre Marinescu își petrece cea mai mare parte a timpului în vila sa de la Cannes, pe care a achiziționat-o acum ceva vreme cu peste un million de euro. Din când în când, el vizitează România. Ultima dată a fost văzut în București în luna august, când a descins alături de doi prieteni într-un club unde era organizat evenimentul Bonton Fashion Days. Potrivit presei tabloide, Marinescu purta un cercel cu diamant în ureche și avea accesorii de „zeci de mii de euro“.

Nu știm cât de profesionist a fost făcută această evaluare, însă ce cunoaștem este că Marinescu și-a vândut proprietățile imobiliare în perioada 2006-2008, înainte de declanșarea crizei, obținând pe ele 20 de milioane de euro. Portofoliul său imobiliar cuprindea de la garsoniere și terenuri până la vile în centrul Capitalei. Un mare fan dinamovist, Marinescu a făcut avere din comerț și tranzacții imobiliare. A vizitat foarte multe țări, de pe mai toate continentele, dar uneori și-a ales greșit momentele în care să viziteze anumite locuri. Era în Thailanda când a lovit tsunamiul – cel real, nu cel al crizei – și se afla în Statele Unite când coasta a fost atinsă de uraganul Katrina. A scăpat la limită din ambele experiențe. Oricât de incredibil ar părea, acestea nu au fost singurele momente când viața lui Marinescu a fost în real pericol. Chiar înainte să-și vândă portofoliul imobiliar, el a suferit de o boală grea, care a necesitat tratament în SUA. Petre Marinescu este pasionat de caii-putere (are mai multe autoturisme de lux, printre care și un Maserati) și de ceasuri de colecție.

Vezi care era averea lui Petre Marinescu în 2010

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii