FacebookTwitterLinkedIn

În anul 2015 doar 14% dintre români consumau cele 4-5 porții de fructe recomandate de Organizația Mondială a Sănătății și doar 10% consumau legume în cantitățile necesare.

Motivul cel mai des invocat a fost lipsa timpului pentru a descoperi noi rețete sau a găti într-un stil care să crească aportul de substanțe benefice. Începând cu această săptămână, SaladBox a introdus în meniu șase noi combinații din gama de salate „YOU+”: cu vitamine, minerale, Omega 3, antioxidanți, proteine și fibre. Salatele vor fi introduse în curând și pe piața internațională.

„Noua linie de produse este o concretizare a unei tendințe pe care am simțit-o tot mai mult în piață: dorința clienților de a face alegeri cât mai informate într-un domeniu atât de important pentru sănătatea fiecăruia. Oamenii își doresc tot mai mult nu doar să mănânce sănătos în general, ci să aibă o dietă adaptată la nevoile propriului organism”, spune Dan Isai, CEO SaladBox.

Fondatorii Salad Box și Marty Restaurants pariază 500.000 de euro pe o rețea de cafenele

SaladBox are 57 de restaurante în 6 țări, respectiv România, Ungaria, Bulgaria, Algeria, Marea Britanie și Statele Unite și este prezent în 28 de orașe, având în meniu peste 10.000 de salate.