Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Educaţie |
|

Peste 500 de locuri de muncă, oferite de companiile germane în cadrul EDU2JOB

Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană (AHK România) organizează un Stand Comun German în cadrul târgului internațional pentru educație și locuri de muncă, EDU2JOB, unde companiile germane vor oferi peste 500 de locuri de muncă.
somaj_someri_job.jpg

Evenimentul are loc în zilele de 7 și 8 mai 2015 la Expo Arad.

În cadrul târgului, organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad, companiile prezente au posibilitatea de a se prezenta și a expune locurile de muncă și de formare profesională disponibile. Standul german reunește importante firme germane pe o suprafață de 80 mp. Astfel Continental Automotive Romania, BUW, Leoni Wiring Systems Arad, HUF Romania, Webasto, Kromberg&Schubert, Salesianer Miettex, Școala Profesională Germană Kronstadt își prezintă oferta educațională.

Printre meseriile căutate se numără: ingineri, traineri, specialiști transport, agenți de telefonie, tehnicieni, motostivuitoriști, operatori, magazioneri.

Firmele sunt în căutare de posibili candidați pentru pozițiile amintite, în total sunt oferite peste 500 de locuri de muncă. De asemenea, prin participarea la acest târg, companiile doresc să ofere informații despre programele de practică pentru studenți.

Camera de Comerţ şi Industrie Româno-Germană (AHK România), înfiinţată în septembrie 2002, numără în prezent circa 530 de firme membre şi este cea mai mare cameră de comerţ bilaterală din România.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii