Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Bani și Investiţii |
|

Peste 5 milioane de euro investiți în unul dintre cele mai moderne centre de producție de tâmplărie PVC din România

Unul dintre cele mai moderne parcuri industriale de producere a tâmplăriei PVC și una dintre cele mai performante linii de producție a tâmplăriei PVC din țară au fost inaugurate la Bacău, de către compania producătoare Barrier.
Barrier_Sediu

Investiția totală s-a ridicat la peste 5 milioane de euro, iar lucrările au durat aproximativ 30 de luni.

Noua fabrică, în care lucrează 200 de persoane, beneficiază de un sistem integrat de producție, care folosește cele mai moderne linii de fabricație de la Rotox și are o capacitate de producție de 700 de ferestre pe zi. În prezent, în fabrica de la Bacău sunt disponibile utilaje pentru producția de ferestre și uși, foliere profile, curbare profile, producția de uși de garaj și rulouri, iar din 2015 se va începe și producția de sticlă termoizolantă.

Noul centru de producție a venit ca un pas natural în evoluția companiei, datorită  creșterii cererii pentru produsele noastre.”, spune Adrian Gârmacea, director general al companiei producătoare Barrier.

În prezent, produsele Barrier sunt disponibile în majoritatea județelor din România, prin intermediul unei rețele de peste 300 de colaboratori. În plus, compania exportă tâmplărie PVC în țări precum Italia, Franța, Belgia sau Germania,urmând să se extindă și pe piețele din Anglia, Olanda și Spania.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii