Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Peste 40.000 de turiști vor ajunge pe Litoral, în minivacanța de 1 Mai

Peste 40 000 de turişti sunt aşteptaţi în minivacanţa de 1 Mai pe litoralul românesc. Cei mai mulţi vor alege staţiunile Mamaia, Vama Veche şi Mamaia Nord-Năvodari, se arată într-un comunicat al Federaţiei Asociaţiilor de Promovare Turistică din România (FAPT), preluat de AGERPRES.
turisti.jpg

Corina Martin, preşedinte FAPT, a declarat: „Nu vom avea cifre oficiale, ca de obicei, deşi în fiecare an avem aşteptări ca Ministerul Turismului să soluţioneze această problemă, a absenţei cifrelor oficiale în turismul românesc. Cu toate acestea, estimăm că peste 40.000 de turişti se vor afla pe litoral, cea mai mare parte, în jur de 30.000, în Mamaia. Evenimentele organizate în Mamaia şi în Vama Veche atrag cel mai mult atenţia şi acesta este rezultatul direct al promovării pe care noi am asigurat-o în ultimii ani”.

Pentru acest sezon, Corina Martin estimează o creştere de minim 10% a numărului de turişti care vor ajunge pe litoral şi de peste 15-20% în Delta Dunării.

Începând cu 26 aprilie, vor fi lansate evenimente în cluburi, pe plaje, în locuri turistice, mai cu seamă în Mamaia, Vama Veche, Mamaia Nord Năvodari şi oraşul Constanţa.

VEZI RADIOURILE CU CELE MAI MARI VENITURI DIN PUBLICITATE!

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii