Cautare
, Contributor

Sunt redactor Forbes Romania, coordonator al proiectului Forbes 50 cele mai influente femei din România, scriu despre cariere, educație și servicii medicale.

Sănătate |
|

Peste 35 mil. de euro cifră de afaceri pentru MedLife în 6 luni

medici_doctori_spital.jpg
MedLife a raportat o cifră de afaceri cu 17% mai mare în primele şase luni şi are în plan deschiderea a patru ambulatorii.

Operatorul privat de servicii medicale MedLife și-a consolidat poziția din piață, cu o cifră de afaceri la nivel de grup de 35,2 milioane euro în primele șase luni ale acestui an. Cifra reprezintă o creștere cu 17% față de aceeași periodă a anului trecut.

MedLife a înregistrat în primele șase luni din acest an cca 870.000 de clienți în zona de retail, cu 21% mai mulţi față de aceeași perioadă a anului trecut, iar cele 6 spitale proprii au raportat peste 11.000 de internări, în creștere cu 14% față de aceeași perioadă a anului trecut. Şi numărul clienţilor corporate a crescut: primul semestru al anului a adus 38.000 de noi clienți de acest tip.

Medlife a început anul acesta demersurile pentru deschiderea a patru ambulatorii de mari dimensiuni în orașele mari din țară şi la începutul celui de al doilea semestru a intrat şi pe piaţa medicinei personalizate şi predictive, inaugurând un Centru de Genetică și Biologie Moleculară – MedLife Genetics, cu o investiție de peste 400.000 euro. 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii