FacebookTwitterLinkedIn

Pe fondul accelerării digitalizării, Alexandru Boghiu și Radu Gogoașă au lansat The Mavers, un startup digital & tech pe piața imobiliară, cu o investiție ce depășește 300.000 de euro.

Alexandru Boghiu are o experiență de peste 10 ani în zona de digital real estate, iar anterior deschiderii The Mavers, el a fost Digital & Tech Director în cadrul CBRE Romania. Radu Gogoașă aduce experiența de investment în startup-uri de la Londra la Bucuresti, specializarea lui fiind în zona de product development. Cu abilități la convergența dintre imobiliare și tehnologie, Alex și Radu își propun ca prin ajutorul datelor și a celor mai noi tehnologii să crească potențialul de inovare al companiilor din real estate.

Primul proiect al companiei este Mavers Analytics Technologies (MAT), o platformă de data science care este formata din două elemente – data warehouse-ul care colectează informații din numeroase surse, precum site-urile dezvoltatorilor sau datele publice ale instituțiilor guvernamentale, și algoritmii de machine learning și inteligență artificială care procesează acest set de date la un nivel granular foarte ridicat. Aceasta segregare ne permite să creăm rapoarte structurate, pe varii zone de interes cu datele proprii, sau, la cerere, putem folosi datele companiilor, colectate de-a lungul timpului pentru a genera perspective noi”, a spus Alexandru Boghiu, cofondator The Mavers.

Un alt proiect la care The Mavers lucrează în prezent este pentru divizia de dezvoltare rezidențială a grupului Bog’Art, urmând să lanseze primul dezvoltator imobiliar digital nativ, cu operațiuni complet digitalizate.

Se vorbește de câțiva ani despre impactul tehnologiei în real estate. Diferența în piață o vor face startup-urile ce vor putea dezvolta tehnologii care creează economie de timp și bani prin digitalizarea si automatizarea proceselor din cadrul companiilor”, a spus Radu Gogoașă, cofondator The Mavers.