Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Peste 30.000 de elevi, profesori și părinți încep anul școlar 2020-2021 în platforma gratuită Digitaliada

Peste 30.000 de elevi, profesori și părinți încep anul școlar 2020-2021 în platforma gratuită Digitaliada „Învățare și testare online”, sistem de management școlar care oferă utilizatorilor acces gratuit la module dedicate pentru teste, teme, videoconferințe și rapoarte de activitate.
 aboneaza-te
Digitaliada in scoli din mediul rural 2

În plus, peste 6000 de elevi, din cele 50 de școli din mediul rural incluse în program, învață în laboratoare digitale complet echipate cu peste 1900 de tablete și alte 120 de echipamente IT.

Pentru a veni și mai mult în sprijinul învățării online, clienții Orange beneficiază de trafic de date gratuit, pe tot parcursul anului școlar 2020-2021, la accesarea platformei interactive „Învățare și testare online”, dar și a celor peste 2000 de resurse educaționale din www.digitaliada.ro.

Anul școlar dificil  prin care am trecut a dovedit că Digitaliada este un program care a anticipat bine și eficient utilitatea introducerii metodelor digitale în predare. Profesorii care fac parte din proiect au fost pregătiți să se adapteze noului context încă din ziua zero de suspendare a cursurilor școlare . Acum intrăm într-un an școlar nou cu o experiență consolidată, mai creativi și gata să-i ajutăm pe toți profesorii din România să continue predarea la clasă sau la distanță.”  –  Dana Deac, Președinte Fundația Orange.

Platforma Digitaliada “Învățare și testare online” este în limba română, este permanent gratuită și poate fi utilizată pe orice tip de echipament. La acest moment, în cadrul ei există deja peste 150 de lecții și 1200 de exerciții și probleme pentru matematică, însă conținutul este îmbogățit permanent. De asemenea, în Librăria de teste, profesorii, părinții și elevii pot utiliza peste 1000 de teste pentru diverse materii, alcătuite de profesori. Platforma oferă și un modul gratuit de videoconferințe, util pentru organizarea de cursuri online. Webinariile gratuite dedicate platformei “Învățare și testare online” vor continua pe tot parcursul anului școlar 2020-2021.

În afara platformei de “Învățare și Testare online”, pe www.digitaliada.ro sunt disponibile peste 2000 de alte resurse educaționale digitale (teste și evaluări semestriale, tutoriale video, resurse înscrise de profesori din toată țara în concursul #Digitaliada, ghiduri de predare digitală). Acestea au fost create pentru dezvoltarea și evaluarea competențelor elevilor pentru învățământul gimnazial și primar și pot fi folosite în mod gratuit de orice elev, părinte sau profesor.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii