Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Peste 265.000 de spectatori în patru zile ale festivalului UNTOLD

Peste 265.000 de persoane din peste 100 de ţări au participat, în total, la festivalul UNTOLD 2021, în cele patru zile ale festivalului desfăşurat la Cluj-Napoca, în perioada 9-12 septembrie, informează Agerpres.
untold festival

„Ultima zi a festivalului UNTOLD a fost una memorabilă. Peste 65.000 de oameni au trecut pragul tărâmului magic UNTOLD, în a patra zi a festivalului. Astfel, în total, în cele patru zile peste 265.000 s-au bucurat de ediţia din 2021 a festivalului UNTOLD, în condiţii de maximă siguranţă, în cel mai sigur loc public din România. Timp de patru zile, fanii veniţi din peste 100 de ţări ale lumii s-au bucurat de prezenţa celor mai mari artişti, DJ-i şi trupe live. Fiecare invitat al festivalului UNTOLD şi-a declarat entuziasmul de a ajunge la un eveniment cu public, după o perioadă de doi ani de pauză. Încărcătura emoţională a fost puternică în fiecare zi a festivalului, atât pentru participanţi, cât şi pentru artişti şi organizatori”, se arată într-un comunicat al organizatorilor festivalului, conform Agerpres.

În comunicat se arată că „în 2022 acest ţinut magic, numit UNTOLD, îşi va deschide din nou porţile pentru cei care vor să-i descopere secretele” şi că ediţia din 2021 s-a derulat în siguranţă.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii