Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Educaţie |
|

Peste 15 tone de deșeuri, colectate din Parcul Natural Văcărești

În urma unei acțiuni în cadrul căreia 700 de voluntari au ecologizat Parcul Natural Văcărești, au fost colectate peste 15 tone de deseuri ce au fost depozitate gratuit la Depozitul ecologic de deșeuri urbane și industriale asimilabile Vidra – Ilfov pentru Municipiul Bucureşti, deținut și administrat de Eco Sud.
Eco Sud

Parcul Natural Văcărești, zonă ce așteaptă la finalul lunii curente avizul Consiliului General al Capitalei și Hotărârea de Guvern aferentă pentru a deveni arie protejată, se transformă periodic în rampă de descarcare a deseurilor menajere, deșeurilor din construcții sau provenite din agricultură și creșterea animalelor, pinformează Eco Sud.

De aceea, Asociația Viitor În Zori – inițiator Let’s Do It Romania, împreună cu Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor și Asociația Parcul Natural Văcărești, au organizat a treia mare acțiune de ecologizare din ultimii 4 ani.

„Parteneriatul cu Let’s do it Romania a devenit deja tradiție pentru noi, susținem această initiativă începând cu anul 2011. Ne bucurăm să putem sprijini un astfel de proiect și răspundem de fiecare dată pozitiv atunci cand reprezentanții asociației ne solicită depozitarea gratuită a deșeurilor rezultate din acțiunile de ecologizare pe care le întreprind”, a declarat directorul executiv al Eco Sud, Roxana Manea.

Eco Sud susține actiunile de ecologizare la nivelul întregii țări, acolo unde este prezentă cu depozite ecologice de deseuri, prin depozitarea gratuită a gunoaielor colectate, acesta fiind al 2 lea eveniment la care participă de la începutul anului. 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii