FacebookTwitterLinkedIn

Cei care doresc să se implice în susținerea activității HOSPICE o pot face prin completarea formularului-tip eliberat de ANAF, o parte din impozitul pe salarii sau pe alte venituri fiind folosit, astfel, pentru îngrijirea și consilierea a mii de români în luptă cu boli necruțătoare.

Fondurile redirecționate în 2014 vor fi utilizate de către HOSPICE Casa Speranței pentru a continua să ofere și pentru a extinde acoperirea serviciilor gratuite de îngrijire paliativă. Banii vor ajuta și la deschiderea unității de tip HOSPICE din București, care va permite anual 700 de internări, 8.000 de consultații în ambulatoriu și multiple ședințe de terapie ocupațională. Cei care aleg în acest an să redirecționeze 2% către HOSPICE vor susține și segmentul educațional dezvoltat de fundație: aproape 2.000 de cadre medicale din întreaga țară sunt instruite anual în servicii de îngrijire paliativă de către HOSPICE.

Campania „2% pentru HOSPICE“ se desfășoară și în acest an la nivel național, având data de 25 mai ca limită pentru depunerea formularelor prin care se face  redirecționarea. Formularul care conține datele de identificare ale HOSPICE poate fi descărcat de pe www.hospice.ro Formularul trebuie apoi depus sau trimis până în 25 mai 2014 la Administrația Financiară de care aparține contribuabilul care face redirecționarea.