Cautare
, Contributor

Media şi entertainment |
|

Peste 100 de e-bookuri Humanitas sunt disponibile acum în aplicația Readers Hub de la Samsung

samsung-humanitas.jpg
Samsung și Humanitas au încheiat un parteneriat prin care peste 100 de de cărți electronice din portofoliul editurii sunt disponibile pentru cititorii români în aplicația Readers Hub 2.0 a producătorului de electronice.  

”România este a cincea ţară din lume în care serviciul Readers Hub 2.0 oferă conţinut localizat. Prin această colaborare cu Editura Humanitas, facem un pas important pe piața cărților electronice din România, oferindu-le utilizatorilor acces la o vastă bibliotecă digitală în limba română, prin intermediul unei aplicații prietenoase și ușor de folosit”, a declarat Ruxandra Ştefănescu, Content Manager în cadrul Diviziei de Telecom a Samsung România.

Editura Humanitas a lansat primele sale e-bookuri în urmă cu trei ani și a anunțat că pregătește variante electronice pentru toate titlurile viitoare.

Aplicația Readers Hub 2.0 permite căutarea în bibliotecă şi oferă un serviciu de recomandări de conținut. Interfața le oferă cititorilor posibilitatea să-și personalizeze exemplarul digital, iar mărimea textului, culoarea de fundal sau luminozitatea ecranului pot fi modificate. Mai mult, aplicația le permite utilizatorilor să facă adnotări și să sublinieze pasajele importante. Notițele sunt salvate separat pentru a fi găsite rapid și pot fi partajate cu prietenii.

Readers Hub 2.0 este compatibilă cu formate ePub2, PDF, HTML 5 și ePub 3.

Aplicația poate fi descărcată din magazinul virtual Samsung Apps store pe dispozitive precum Note II, Galaxy S III, Galaxy S III Mini, Galaxy Note 10.1 și Galaxy Note 10.1 Wi-Fi. 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii