FacebookTwitterLinkedIn

Târgul, organizat de compania de consultanță în resurse umane Catalyst Solutionsa, a avut loc pe 20-21 octombrie la Sala Palatului. Peste 100 de companii, 5.000 de oportunităţi de carieră și peste 300 de manageri și specialiști în recrutare au fost prezenți pe parcursul celor două zile și le-au împărtașit participanților din experiența lor în cadrul celor 35 de workshop-uri și conferințe.

„Cu ajutorul HIPO ne-am pregătit pentru un proces de recrutare masivă, pentru cel de-al doilea magazin IKEA, care se va deschide în zona Pallady în București la sfârșitul anului 2018. Am atras candidați valoroși în Sales, Customer Relation, Customer Support Centre, Interior Design”, a spus  Claudia Ilie, HR Business Partner IKEA România.

CV-urile celor care au fost prezenți la Sala Palatului vor fi analizate de specialiştii în recrutare, iar dacă se potrivesc cu cerințele joburilor vor fi chemați la un prim interviu.

„Sperăm că în urma participării la Angajatori de TOP București să reușim să găsim candidați potriviți pentru mai multe arii din compania noastră, precum Software Development, Infrastructură sau Service Delivery. Pozițiile cu care suntem prezenți aici sunt atât entry level, cât și potrivite unor persoane mai experimentate, astfel încât să putem veni în ajutorul oricărui pasionat de domeniul IT”, Sînziana Bardaș, Recruiter Stefanini.

„Merită să vii la un târg de joburi pentru că te întâlnești față în față cu angajatorul, ai ocazia să vezi ce anume ți se potrivește și la ce capitole trebuie să mai lucrezi. Consider că este o oportunitate pe care nu trebuie să o ratezi”, a spus Cristina, participant la târg.

După ediția din București, evenimentul Angajatori de TOP continuă cu o ediție virtuală, în perioada 30 octombrie – 12 noiembrie.